Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka temeljem Odluke Glavnog odbora Hrvatskog Crvenog križa provesti će 08. listopada 2020.g. kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa, tradicionalno 48. sabirnu akciju „SOLIDARNOST NA DJELU 2020.“

četvrtak, 08. listopada 2020.g.

- od 9,00 do 17,00 sati u šatoru Crvenog križa na Korzu

Trg 128. brigade Hrvatske vojske

 

Moto: „NE DVOJI! ZA DRUGOG IZDVOJI.

 

Radi provođenja akcije, a posebno ove godine zbog specifičnosti situacije uzrokovane koronoavirusom, akcije će se provesti samo u centru grada i to na prostoru TRGA 128. BRIGADE HRVATSKE VOJSKE u četvrtka, 08. listopada 2020.g. u vremenu od 9,00 do 17,00 sati u šatoru Crvenog križa u kojem se:

  • prikupljaju novčana sredstva prodajom bonova zahvalnosti u vrijednosti od 1,00 i 5,00 kuna
  • građanima mjeri tlak i šećer u krvi
  • ODJEĆA I OBUĆA SE NE SAKUPLJA.

U akciju su uključeni članovi Štaba za provođenje akcije „Solidarnost na djelu“ i Komisije za logistiku, aktivisti iz Društava Crvenog križa, darivatelji krvi, članovi Terenske jedinice „dr. Ante Švalba“, liječnici i studenti medicine, te zaposlenici Crvenog križa Rijeka.

U školama i učeničkim domovima akciju će provesti Povjerenici Crvenog križa, prodajom bonova zahvalnosti.

Naručeno je 19.500,00 kn vrijednosti bonova koje će se rasporediti temeljem Odluke Odbora Gradskog društva Crvenog križa Rijeka:

  • 70%       za osobe u stanju socijalnih - zdravstvenih potreba prema motu akcije: „NE DVOJI! ZA DRUGOG IZDOVJI!“
  • 5%       Hrvatski Crveni križ
  • 10%       Fond solidarnosti Gradskog društva Crvenog križa Rijeka
  • 15%       Troškovi organiziranja akcije

 

Obavještavamo i pozivamo naše sugrađane da mogu uplatiti sredstva na transakcijski žiro-račun koji je posebno otvoren za ovogodišnju akciju

HRVATSKI CRVENI KRIŽ – GDCK RIJEKA – SOLIDARNOST NA DJELU 2020.

HR3523400091511092371

                                              

 

 

KAUFLAND Rijeka

            od ponedjeljka, 5. listopada do nedjelje, 11. listopada 2020.g.

Od strane Hrvatskog Crvenog križa dogovorena je zajednička akcija u suradnji s Kauflandom u sklopu koje je postavljena košara za prikupljanje hrane.

Akcija traje od ponedjeljka, 5. do nedjelje, 11. listopada 2020.g. uz prikupljanje ciljanih artikala: biljno ili suncokretovo ulje, šećer, juha u vrećici, mesna i riblja konzerva, marmelada, sitna kuhinjska sol, tjestenina, riža i brašno.

 

 

Još jednom koristimo priliku da se zahvalimo građanima koji su i koji će kupnjom bona zahvalnosti dati doprinos uspješnoj ovogodišnjoj akciji kao i svima na iskazanoj solidarnosti i pomoći u pripremi i organizaciji

 

48. sabirna akcija "SOLIDARNOST NA …

07.10.2020

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka temeljem Odluke Glavnog odbora Hrvatskog Crvenog križa provesti će 08. listopada 2020.g. kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa, tradicionalno 48. sabirnu akciju „SOLIDARNOST NA...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se