Kontakti i vrijeme dežurstva u Crvenom križu Rijeka od 8,00 do 18,00 sati

 

od ponedjeljka do petka:            051/333-699, 051/333-493 ili 099/609-8395

subota i nedjelja:                         051/217-599

 

LJEKARNA:

  • Dostava lijeka iz ljekarne na kućnu adresu prema receptu koji je izdao liječnik, korisnik sam dogovara potrebne lijekove s obiteljskim liječnikom, a ljekovi se preuzimaju u Ljekarni Jadran Rijeka s kojim Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka ima dogovor o načinu preuzimanja lijekova.
  • Prilikom javljanja osoba mora dati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, kontakt, OIB i matični broj osiguranika (nalazi se na zdravstvenoj iskaznici)
  • Nakon ugovaranja potrebnih lijekova s obiteljskim liječnikom, osoba se javlja u Crveni križ Rijeka. Primljene potrebe danas, rješavaju se sljedeći dan, odnosno sve primljeno u petak rješava se u ponedjeljak. U dane vikenda (subotom i nedjeljom) kao i u dane praznika i blagdana, dostave se ne obavlja.

 

PLODINE:

  • Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka sklopilo je ugovor s Plodinama d.d. za kupovinu namirnica. Nabavljaju se samo osnovne namirnice prema listi Hrvatskog Crvenog križa:
    • KRUH, VODA, MLIJEKO, BRAŠNO, ULJE, RIŽA, SOL, TJESTENINA, JUHA U VREČICI, RIBLJA KONZERVA, MESNI DORUČAK – MESNA KONZERVA, MARMELADA
    • SAPUN ZA RUKE, ŠAMPON ZA KOSU, PASTA ZA ZUBE, ČETKICA ZA ZUBE
  • Prilikom javljanja osoba mora dati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, kontakt, datum rođenja, OIB te popis što je potrebno kupiti. Nabava se obavlja sljedećeg dana od dana narudžbe, odnosno naručeno u petak, dostavit će se u ponedjeljak. U dane vikenda (subotom i nedjeljom) kao i u dane praznika i blagdana, dostave se ne obavlja.

 

Pomoć je namijenjena isključivo starijim osobama koje nemaju članova obitelji koje bi to za njih odradile.

 

Volonteri. hvala!

08.05.2020

  Diljem svijeta 8. svibnja obilježava se Svjetski dan Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca, a tim danom u Hrvatskoj započinje i Tjedan Crvenoga križa. Iako ove godine zbog epidemije koronavirusa neće...

Opširnije

DJELOVANJE U EPIDEMIJI KORONAVIRUSA

21.04.2020

Tijekom epidemije koronavirusa 131 društvo Hrvatskog Crvenog križa diljem Hrvatske pomaže građanima.U gotovo dva mjeseca trajanja epidemije u borbi protiv širenja koronavirusa 1488 djelatnika i 3012 volontera svakodnevno je poduzimalo...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se