Kontakti i vrijeme dežurstva u Crvenom križu Rijeka od 8,00 do 18,00 sati

 

od ponedjeljka do petka:            051/333-699, 051/333-493 ili 099/609-8395

subota i nedjelja:                         051/217-599

 

LJEKARNA:

  • Dostava lijeka iz ljekarne na kućnu adresu prema receptu koji je izdao liječnik, korisnik sam dogovara potrebne lijekove s obiteljskim liječnikom, a ljekovi se preuzimaju u Ljekarni Jadran Rijeka s kojim Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka ima dogovor o načinu preuzimanja lijekova.
  • Prilikom javljanja osoba mora dati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, kontakt, OIB i matični broj osiguranika (nalazi se na zdravstvenoj iskaznici)
  • Nakon ugovaranja potrebnih lijekova s obiteljskim liječnikom, osoba se javlja u Crveni križ Rijeka. Primljene potrebe danas, rješavaju se sljedeći dan, odnosno sve primljeno u petak rješava se u ponedjeljak. U dane vikenda (subotom i nedjeljom) kao i u dane praznika i blagdana, dostave se ne obavlja.

 

PLODINE:

  • Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka sklopilo je ugovor s Plodinama d.d. za kupovinu namirnica. Nabavljaju se samo osnovne namirnice prema listi Hrvatskog Crvenog križa:
    • KRUH, VODA, MLIJEKO, BRAŠNO, ULJE, RIŽA, SOL, TJESTENINA, JUHA U VREČICI, RIBLJA KONZERVA, MESNI DORUČAK – MESNA KONZERVA, MARMELADA
    • SAPUN ZA RUKE, ŠAMPON ZA KOSU, PASTA ZA ZUBE, ČETKICA ZA ZUBE
  • Prilikom javljanja osoba mora dati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, kontakt, datum rođenja, OIB te popis što je potrebno kupiti. Nabava se obavlja sljedećeg dana od dana narudžbe, odnosno naručeno u petak, dostavit će se u ponedjeljak. U dane vikenda (subotom i nedjeljom) kao i u dane praznika i blagdana, dostave se ne obavlja.

 

Pomoć je namijenjena isključivo starijim osobama koje nemaju članova obitelji koje bi to za njih odradile.

 

ZAŠTITA ZDRAVLJA OD VRUĆINE

01.07.2020

 - PREPORUKE ZA JAVNOST, 2020. godina Rashladite svoj dom Rashladite prostor u kojem živite. Mjerite sobnu temperaturu zraka između 8 i 10 sati, zatim u 13 sati i noćnu temperaturu zraka nakon...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se