Travnik

 Gradsko društvo Crvenog križa započelo je suradnju s Crvenim križem općine Travnik koji su bili naši gosti od 10. do 12. listopada 2019.g.

Za vrijeme boravka bili su u akciji „Solidarnost na djelu“, upoznali su se s programom rada s mladima i našom suradnjom s odgojno obrazovnom ustanovom, pa su tako i sudjelovali na obilježavanju 170. obljetnice osnutka Pomorske škole Bakar, kao i na Skupštini Aktiva darivatelja krvi koja se održala u našem Domu Crvenog križa.

Tajnik Crvenog križa općine Travnik gosp. Danijel Čakarić i Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Rijeka Marija Vičić potpisali su Sporazum o suradnji naših društava Crvenog križa.

TEČAJ „SLUČAJNI SPASIOC” U DOMU CRVENOG …

18.11.2019

TEČAJ „SLUČAJNI SPASIOC” U DOMU CRVENOG KRIŽA RIJEKA   Svaka zajednica čiji je život vezan uz more ili bilo koju vodu mora biti upoznata s osnovnom obukom i tehnikom plivanja te pružanjem...

Opširnije

SURADNJA S CRVENIM KRIŽEM OPĆINE TRAVNIK

24.10.2019

 Gradsko društvo Crvenog križa započelo je suradnju s Crvenim križem općine Travnik koji su bili naši gosti od 10. do 12. listopada 2019.g. Za vrijeme boravka bili su u akciji „Solidarnost...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se