Travnik

 Gradsko društvo Crvenog križa započelo je suradnju s Crvenim križem općine Travnik koji su bili naši gosti od 10. do 12. listopada 2019.g.

Za vrijeme boravka bili su u akciji „Solidarnost na djelu“, upoznali su se s programom rada s mladima i našom suradnjom s odgojno obrazovnom ustanovom, pa su tako i sudjelovali na obilježavanju 170. obljetnice osnutka Pomorske škole Bakar, kao i na Skupštini Aktiva darivatelja krvi koja se održala u našem Domu Crvenog križa.

Tajnik Crvenog križa općine Travnik gosp. Danijel Čakarić i Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Rijeka Marija Vičić potpisali su Sporazum o suradnji naših društava Crvenog križa.

Volonteri. hvala!

08.05.2020

  Diljem svijeta 8. svibnja obilježava se Svjetski dan Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca, a tim danom u Hrvatskoj započinje i Tjedan Crvenoga križa. Iako ove godine zbog epidemije koronavirusa neće...

Opširnije

DJELOVANJE U EPIDEMIJI KORONAVIRUSA

21.04.2020

Tijekom epidemije koronavirusa 131 društvo Hrvatskog Crvenog križa diljem Hrvatske pomaže građanima.U gotovo dva mjeseca trajanja epidemije u borbi protiv širenja koronavirusa 1488 djelatnika i 3012 volontera svakodnevno je poduzimalo...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se