Travnik

 Gradsko društvo Crvenog križa započelo je suradnju s Crvenim križem općine Travnik koji su bili naši gosti od 10. do 12. listopada 2019.g.

Za vrijeme boravka bili su u akciji „Solidarnost na djelu“, upoznali su se s programom rada s mladima i našom suradnjom s odgojno obrazovnom ustanovom, pa su tako i sudjelovali na obilježavanju 170. obljetnice osnutka Pomorske škole Bakar, kao i na Skupštini Aktiva darivatelja krvi koja se održala u našem Domu Crvenog križa.

Tajnik Crvenog križa općine Travnik gosp. Danijel Čakarić i Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Rijeka Marija Vičić potpisali su Sporazum o suradnji naših društava Crvenog križa.

EDUKACIJA - PRVA POMOĆ

17.01.2020

Poštovani,                            Evo, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka organizira i idući tjedan još jednu edukaciju o osnovnom znanju prve pomoći i to: u srijedu, 22.01. i četvrtak. 23.01.2020. u vremenu od 17.00 do...

Opširnije

ZAŠTITA ZDRAVA OD HLADNOĆE - PREPORUKE Z…

05.12.2019

Izlaganje niskim temperaturama u hladno zimsko doba može uzrokovati štetne posljedice po zdravlje te dovesti do nastanka ozljeda (ozeblina, promrzlina, smrzotina) i opće pothlađenosti tijela (hipotermija), što može dovesti i...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se