CK

Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović u subotu, 15. lipnja 2019.g. posjetila je Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i članove "Kluba 100 kapi", koji okuplja darivatelje krvi sa 100 i više darivanja (muškarci) odnosno 75 i više darivanja (žene). Predsjednica Grabar-Kitarović zahvalila im je u svoje i u ime svih onih kojima su pomogli darujući svoju krv. Kazala je da je Hrvatska, kada je riječ o tome, jedna do najhumanijih država u svijetu, jer se u mnogim zemljama krv, nažalost, prodaje.  Najavila je da će u svom uredu s radošću organizirati susret svih hrvatskih klubova 100 kapi.

Nakon posjeta "Klubu 100 kapi" predsjednica Grabar-Kitarović se pridružila svečanoj procesiji, koja je krenula od Katedrale sv. Vida, a završila je na Trgu Riječke rezolucije, gdje je u povodu Dana sv. Vida održano središnje euharistijsko slavlje, koje je predvodio zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić s biskupima.

Svim Riječankama i Riječanima Predsjednica je čestitala Dan grada i blagdan sv. Vida.

CK 2  CK 1

 

  CK 3  CK 4

EDUKACIJA - PRVA POMOĆ

17.01.2020

Poštovani,                            Evo, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka organizira i idući tjedan još jednu edukaciju o osnovnom znanju prve pomoći i to: u srijedu, 22.01. i četvrtak. 23.01.2020. u vremenu od 17.00 do...

Opširnije

ZAŠTITA ZDRAVA OD HLADNOĆE - PREPORUKE Z…

05.12.2019

Izlaganje niskim temperaturama u hladno zimsko doba može uzrokovati štetne posljedice po zdravlje te dovesti do nastanka ozljeda (ozeblina, promrzlina, smrzotina) i opće pothlađenosti tijela (hipotermija), što može dovesti i...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se