Velika humana akcija koju je Konzum  pokrenuo u suradnji s 21 domaćim dobavljačima za 28

 Pučkih kuhinja Caritasa i Hrvatskog Crvenog križa diljem Hrvatske urodila je uspješno.

Zahvaljujući tome, tako je i Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka primilo sredstva u iznosu od 27.000,00 kn. Obzirom na Uskrsne blagdane pripremljeno je 454 prigodnih paketa koji su dostavljeni u četiri Kluba umirovljenika Belveder, Potok, Pećine i Zamet u gradu Rijeci, a prema dostavljenim podacima o broju korisnika na dan 29.3.2018.

Paketi su bili pripremljeni u prigodnim uskrsnim vrećicama, a sadržavali su 1 kg vakumirane kuhane šunke, 0,250 dkg kave i 0,100 dkg mliječne čokolade, a ukupno je utrošeno 27.008,00 kn.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i korisnika naših Pučkih kuhinja zahvaljujemo svim građanima koji su kupovali hrvatske proizvode te tako omogućili da osobe koje se zbog teških životnih situacija prehranjuju u Pučkoj kuhinji dožive Uskršnje blagdane.

NOVA POGODNOST ZA DARIVATELJE KRVI

06.07.2018

Klinički bolnički centar omogućio je darivateljima krvi prednost prilikom naručivanja za prvi specijalistički pregled. Kriterij za ostvarenje navedenog prava su: Darivatelji koji su dali krv 35 puta (za muškarce) odnosno 25...

Opširnije

ZAŠTITOM SE OD VRUĆINE

18.06.2018

Preporučene mjere zaštite zdravlja za starije osobe, naročito one oboljele od kardiovaskularnih i drugih kroničnih bolesti, kod izlaganja visokim temperaturama zraka iznad 30 °C .

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se