Zbog vremenskih uvijeta akcija darivanja krvi koja se prema kalendaru akcija darivanja krvi za 2018. godinu trebala održati 27. veljače na Rabu u dogovoru s Kliničkom zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka odgođena je za 5. i 6. ožujka. Zbog toga će se akcije darivanja krvi koje su se trebale održati 5. ožujka u Centru za darivanje krvi u Domu Crvenog križa, Janka Polića Kamova 32, Rijeka i 6. ožujka u Mjesnom odboru Turnić, F. Čandeka 36b održati:

  1. U srijedu, 7. ožujka na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka u vremenu nakon 14:00 sati umjesto 5. ožujka u Centru za darivanje krvi. Nosioc akcije je Građevinsko tehnička škola Rijeka.
  2. U ponedjeljak, 12. ožujka od 15:00-18:00 u Mjesnom odboru Turnić, F. Čandeka 36b, umijesto 6.ožujka.

NOVA POGODNOST ZA DARIVATELJE KRVI

06.07.2018

Klinički bolnički centar omogućio je darivateljima krvi prednost prilikom naručivanja za prvi specijalistički pregled. Kriterij za ostvarenje navedenog prava su: Darivatelji koji su dali krv 35 puta (za muškarce) odnosno 25...

Opširnije

ZAŠTITOM SE OD VRUĆINE

18.06.2018

Preporučene mjere zaštite zdravlja za starije osobe, naročito one oboljele od kardiovaskularnih i drugih kroničnih bolesti, kod izlaganja visokim temperaturama zraka iznad 30 °C .

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se