U Domu Crvenog križa Rijeka, u subotu 20.1., od 10.00-14.00 sati održan je tečaj Prve pomoći u organizaciji Terenske jedinice „Dr. Ante Švalba“ Gradskog društva Crvenog križa Rijeka. Budući da je jedna od djelatnosti Crvenog krža promicanje svijesti o važnosti zananja pružanja prve pomoći u spašavanju života i ublažavanju ljudske patnje, cilj tečaja je bio obnoviti znanja iz pružanja prve pomoći. Na tečaju je prisustvovalo osamnaest mladih članova i volontera Crvenog križa Rijeka. Voditeljica Rina Srdoč, predsjednica Terenske jedinice „Dr. Ante Švalba“, održala je prezentaciju o vrstama ozljeda i postupcima pružanje prve pomoći, a nakon ručka organiziranog u Domu Crvenog križa Rijeka za sve sudionike tečaja, održan je i praktični dio.

tečaj PP FOTKA

 

Spasioc - Junior

31.01.2019

Na Bazenima Kantrida je u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i regionalnog koordinatora Primorsko – goranske i Ličko – senjske županije Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se