U Domu Crvenog križa Rijeka, u srijedu, 25.10.2017. održana je Izborna skupština Kluba aktivista Crvenog križa Rijeka. Na Skupštini je usvojeno Izvješće o provedenim aktivnostima, dogovorene su aktivnosti za studeni i prosinac 2017.g., te je  prihvaćen Program rada Kluba za 2018. godinu

Za Predsjednicu Kluba aktivista Crvenog križa Rijeka izabrana je DARINKA BAN iz Društva Crvenog križa Turnić, a za članove Odbora ADA VEČERINA iz Društva Crvenog križa Draga i RATKA JERIĆ iz Društva Crvenog križa jELENJE.

Novoizabrana Predsjednica Kluba Darinka Ban predložila je, a što je i prihvaćeno, Program rada za 2018. godinu iz kojeg posebno izdvajamo:

siječanj

Organizirati obilazak grada Rijeke – „Upoznajmo naš grad“

svibanj

 Sudjelovati u obilježavanju Tjedna Crvenog križa a posebno u sljedećim aktivnostima:

-          prikupljanje članarine Crvenog križa za 2018. godinu

-          4. Sportsko natjecanje članova Crvenog križa Rijeka

-          odavanje počasti počasnom članu Hrvatskog Crvenog križa Antoniji Bastijančić na gradskom groblju Kozala

listopad

46. sabirna akcija „Solidarnost na djelu 2018.“

prosinac

Obilježiti:

-          Međunarodni dan volontera – 5.12.

-          Tjedan solidarnosti – 8. do 15.12.

tijekom cijele godine

Uključivanje u aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa Rijeka kao i u aktivnosti u Društvima Crvenog križa na terenu

  • Redovito održavati sastanke Kluba aktivista Crvenog križa Rijeka – zadnja srijeda u mjesecu u vremenu od 11 – 13 sati, (osim u lipnju, srpnju i kolovozu) prema zaključku Kluba aktivista na sastanku održanom 4.3.2015.
  • Organizirati seminar, radionice, predavanja za aktiviste iz Društava Crvenog križa Rijeka kroz djelovanje Kluba aktivista Crvenog križa Rijeka
  • organizirati izlet za članove prema zaključku Kluba aktivista
  • Voditi brigu o bolesnim, nemoćnim i socijalno ugroženim članovima Kluba aktivista Crvenog križa Rijeka
  • Organizirati ispraćaj preminulih članova Kluba aktivista Crvenog križa Rijeka prema Pravilima o ispraćaju preminulog aktiviste Crvenog križa Rijeka
  • Organizirati druženja za članove Kluba aktivista Crvenog križa Rijeka

 

Skupštini je bila nazočna i Predsjednica Crvenog križa Rijeka Kim Anić, prof. koja je pohvalila rad Kluba uz želju da se takav uspješan rad nastavi i dalje.

Na kraju Izborne skupštine Darinka Ban zahvalila se na ukazanom povjerenju na izboru, te članovima Kluba, kojeg čine aktivisti iz Društava Crvenog križa na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i to iz gradova Rijeka, Bakar, Kastav i Kraljevica i općina Čavle, Jelenje, Klana, Kostrena I Viškov, zahvalila na aktivnom sudjelovanju i uspješnim rezultatima rada.

 

 

Spasioc - Junior

31.01.2019

Na Bazenima Kantrida je u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i regionalnog koordinatora Primorsko – goranske i Ličko – senjske županije Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite...

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se