ZAHVALA DARIVATELJIMA I MEDIJIMA

 

Poštovani,

objavljujemo završetak apela za darivanje krvi i zahvaljujemo medijskim kućama na pomoći u distribuciji informacijama.

Tijekom 3 dana apela (od 18. do 20. listopada) prikupljeno je ukupno 448 doza krvi, od toga 278 doza u KBC-u Rijeka, a 170 doza kroz terenske akcije. Zalihe krvi su u ovom trenutku optimalne, a proces opskrbe za sve zdravstvene ustanove u 3 županije provodi se uoobičajenim tijekom.

Ovim putem Crveni križ Rijeka i KBC- Rijeka zahvaljuju svim građanima koji su se odazvali na apel te im ujedno čestitamo 25. listopada, Dan dobrovoljnih darivatelja krvi u Republici Hrvatskoj !

Sve potrebne informacije o darivanju krvi mogu se dobiti u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu na telefon 051/658-352, u Odsjeku darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka na telefon 051/213-873 ili putem besplatnog telefona za darivatelje krvi 0800 200 221.

 

CRVENI KRIŽ RIJEKA

KBC RIJEKA, Klinički zavod za transfuzijsku medicinu

NOVA POGODNOST ZA DARIVATELJE KRVI

06.07.2018

Klinički bolnički centar omogućio je darivateljima krvi prednost prilikom naručivanja za prvi specijalistički pregled. Kriterij za ostvarenje navedenog prava su: Darivatelji koji su dali krv 35 puta (za muškarce) odnosno 25...

Opširnije

ZAŠTITOM SE OD VRUĆINE

18.06.2018

Preporučene mjere zaštite zdravlja za starije osobe, naročito one oboljele od kardiovaskularnih i drugih kroničnih bolesti, kod izlaganja visokim temperaturama zraka iznad 30 °C .

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se