KRALJEVICA - Drugoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi koju su jučer u hotelu Kraljevica organizirali Gradsko društvo Crvenoga križa Rijeka i Aktiv darivatelja krvi Brodogradilišta Kraljevica, pristupilo je 116 darivatelja, dok je krv dalo njih 107...

Pozivu na ovu akciju u Kraljevici, poznatoj po najviše prikupljenih doza krvi na širem području, odazvali su se i Željko Kunstović, koji je čak 130. puta darovao krv, a isto je po stoti put učinio Željko Galler, dok se prvi put ovom humanom činu odazvao Vladimir Klement. "S obzirom na teške okolnosti u brodogradilištu, akcija je protekla odlično, a unatoč vjerojatnom stečaju i brojnim otkazima planiramo iduće darivanje krvi organizirati u srpnju", rekao je Drago Marušić, predsjednik Aktiva darivatelja krvi Brodogradilišta Kraljevica, zahvalivši potpori Brodogradilišta i Grada Kraljevice.

S.P. 2012.: U Kraljevici 107 brodograditelja dalo krv. Novi List, Rijeka, 14. travnja 2012.

NOVA POGODNOST ZA DARIVATELJE KRVI

06.07.2018

Klinički bolnički centar omogućio je darivateljima krvi prednost prilikom naručivanja za prvi specijalistički pregled. Kriterij za ostvarenje navedenog prava su: Darivatelji koji su dali krv 35 puta (za muškarce) odnosno 25...

Opširnije

ZAŠTITOM SE OD VRUĆINE

18.06.2018

Preporučene mjere zaštite zdravlja za starije osobe, naročito one oboljele od kardiovaskularnih i drugih kroničnih bolesti, kod izlaganja visokim temperaturama zraka iznad 30 °C .

Opširnije
ck-rijeka.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se